Bine ați venit la HLB Moldova
Împreună facem să se realizeze creșterea afacerilor dvs.
Mai multe detalii:

Consultanță și contabilitate financiară

Ajutăm clienții să se dezvolte prin gândire inovatoare și o abordare colaborativă. HLB Moldova este membră a HLB International, o rețea internațională de firme profesionale de contabilitate și consultanță de business. Prin puterea celor 38.732 de profesioniști din 157 de țări, aceasta combină expertiza locală și capacitățile globale pentru a răspunde nevoilor clienților. Din 2019, HLB este prezentă în Republica Moldova cu un birou în Chișinău. Experiența profesională bogată a specialiștilor noștri, abilitățile noastre multilingve, cunoașterea aprofundată a particularităților și practicilor de afaceri inerente acestei țări ne permit să oferim servicii care răspund nevoilor specifice atât ale clienților locali, cât și celor internaționali. HLB International este membră a prestigioasei asociații de firme multinaționale de audit Forum of Firms. HLB Moldova, este specializată în prestarea serviciilor de consultanță și contabilitate pentru companiile locale și internaționale. Compania face parte din rețeaua globală HLB International, cu sediul central la Londra, iar companiile sale activează în 158 de țări din întreaga lume.

Specializarea noastră în Moldova: externalizarea serviciilor de contabilitate, audit, consultanță fiscală și juridică

Furnizarea de servicii profesionale pentru clienți în domeniul auditului, consultanței financiare și de afaceri, fiscalității, finanțelor corporative și în alte domenii de consultanță.

Beneficiile colaborării cu HLB Moldova

Scopul serviciilor noastre este crearea unui sistem de contabilitate fiabil, dezvoltarea mecanismelor de management și asigurarea comunicării cu autoritățile fiscale.
În rezultat, obțineți un cadru fiabil care garantează securitatea financiară a companiei care devine atractivă pentru investitori, parteneri și creditori.

Our specialization in Moldova: outsourcing of accounting, audit, tax and legal consulting

Servicii oferite în Moldova

Oferim o gamă largă de servicii de contabilitate, taxe, consultanță și audit pentru companii private, organizații non-profit și persoane fizice.
Este o combinație eficientă care vă va ajuta să vă maximizați profiturile, să vă rezolvați problemele de afaceri, să fiți la curent cu cele mai recente evoluții, să obțineți sprijinul de care aveți nevoie pentru a fi o istorie de succes.
Gama de servicii oferite de HLB Moldova este concepută pentru a vă oferi posibilitatea de a face ceea ce știți cel mai bine – să aveți grijă de afacerea dvs.
Înțelegem care sunt necesitățile dvs. indiferent cât de mari sau mici sunt.
Așadar, dacă vă place să colaborați cu oameni inteligenți, pragmatici, care sunt determinați să obțină rezultate excelente pentru dumneavoastră, echipa HLB Moldova este exact ceea ce aveți nevoie.
Cunoaște echipa HLB Moldova
Contact the experts HLB Moldova
Contactați experții HLB Moldova
Oricare ar fi întrebarea dumneavoastră, echipa noastră vă va îndruma în direcția cea corectă.
Inițiați conversația
tax-in-moldova