Servicii de contabilitate

Am dezvoltat abilități și metodologii care ne permit să ajutăm și să sprijinim clienții în diferitele aspecte ale activității lor.

Image
ConsultanțăFiecare tranzacție comercială aduce un set specific de provocări care necesită cunoștințe și experiență de specialitate.
Firmele membre ale HLB International oferă întreprinderilor consultanță în domeniul finanțării corporative...
Mai multe detalii:

Audit & AsigurareDeoarece nu a fost niciodată mai important să poți avea încredere într-un audit, firmele membre ale HLB International se străduiesc să se asigure că auditurile multinaționale sunt efectuate la cel mai înalt standard.
Mai multe detalii:

Taxe & ImpoziteCompaniile cu planuri și operațiuni internaționale se pot baza pe deplin pe profesioniștii fiscali de la HLB International, care oferă o combinație de atenție locală și capacități globale.
Mai multe detalii:

Contabilitate & SalarizareScopul serviciilor noastre este de a oferi sprijin în toate domeniile legate de contabilitate. Angajați specializați și cu o vastă experiență vor asista entitățile în stabilirea sistemelor contabile, facilitând introducerea zilnică a documentelor, întocmirea rapoartelor, depunerea declarațiilor fiscale, precum și calcularea salariilor.
Mai multe detalii: